söndag 29 mars 2009

Hos Quintus

Idag packade vi in oss i bilen allihopa och åkte och hälsade på vår kompis Quintus. Han är fyra år och en riktigt cool blondino.
Min husse och hans husse stack iväg ut i skogen och la två eftersöksspår medans vi busade runt på Quintus tomt.
Sen fikade vi och vi fick var sitt tuggben. Det var kanon!
Sen gick vi ut i skogen hela gänget och först fick Smilla gå ett eftersöksspår med två svåra vinklar, men hon fixade det ganska OK. Eftersom hon är så ivrigt är hon lite för snabb ibland och kan sticka iväg åt helt fel håll då och då.
Sen fick Quintus gå det andra spåret och han klarade det galant, trots att det var första gången för honom. Lugnt, stilla och metodiskt plockade han upp den ena droppen efter den andra och rätt som det var hade han letat sig fram till skanken.
Och när vi kom hem sov vi som grisar hela bunten.


Quintus har hittat skanken.



Intensivt tuggande på renfällen.


Choklad, blondino och choklad!

3 kommentarer:

  1. Vad duktiga ni är! Vill också ut i skogen, men man hinner inte allt... =)
    Mmm, man blir trött av att spåra, snarkade ni? ;P

    SvaraRadera
  2. Nu ska skåningarna skryta!! Morbror Pelle, han Erövraren ni vet, tävlade i lydnadsklass 1 igår i Veberöd och lyckades "erövra" ett 1-pris med 177½ poäng. Det var inte dåligt. Måste berömma Smilla också.Lik sin mamma även i spår men hon lugnar sig och blir spårsäker. Inget kan rubba dem!

    SvaraRadera
  3. Quintus tyckte det nog var roligt och husse får nog göra som matte vill att göra detta fler gånger. Men så trött man blev av allt bus och spårande. Det var inga problem att sova en extra skvätt på kvällen och sen när någon i EU hade hittat på att klockan skulle vridas fram gjorde ju inte saken lättare att dra igång på morgonen. Men kul var det.

    SvaraRadera