måndag 6 juli 2009

Skåneresan fortsätter...

När vi vaknade tidigt på morgonen (cirka kl. 5. Vem vill ligga och slöa när solen skiner och det finns så mycket att upptäcka där ute?) medan husse och matte låg och drog sig en stund till. Vi terroriserade matte tills hon gick upp och släppte ut oss.
Efter frukosten åkte vi till Ystad och där körde vi rakt in i en filminspelning av Wallander (den engelska). Vi promenerad runt i Ystad och njöt av folkvimlet och den härliga sommardagen. Matte pep in i en butik för att köpa några, obs några, Wallander-filmer (enligt henne så finns det inget bättre tillfälle att se dem på än när man befinner sig på Österlen.) Hon köpte allihop. 16 stycken…
När vi kom tillbaka till gården fixades det mat och sedan satt vi ute och njöt av att vara lediga och den fantastiska sommarvärme som nu infunnit sig.
Innan vi skulle gå och lägga oss tog vi en liten promenad. Smilla och jag sprang rakt ut på vetesfälten. Man liksom bara försvann. Vi sprang runt där och jagade varandra och försökte hitta varandra medan husse och matte stod och ropade på oss att vi måste komma ut därifrån. När vi till slut kom ut låtsades husse vara arg på oss men vi kunde se att han tyckte att vi var ganska mysiga. Vi förstörde ju faktiskt inget.







Sedan gick matte till sängs med Kurt Wallander...



1 kommentar:

  1. Å morbror Pelle som höll på att få huvudrollen (vilket alltså INTE är Wallander om någon nu trodde det) i en av filmerna! Statist hette rollen, måste ha varit någon viktig.

    SvaraRadera