söndag 5 juli 2009

Skåne var toppen!

Vi hade satt som mål att komma i väg kl. 5.00 på morgonen för att det inte skulle bli för varmt i bilen, men husse och matte var lite morgontrötta så vi kom inte i väg förrän kl. 9.00. (till mattes försvar bör det tilläggas att hon minsann var ute och sprang med oss medan husse fortsatte snarka.) Hursomhelst, vi packade in oss i bilden och gissa om vi var på G. Kolla in bilden här nedan.




Resan blev lång så vi stannade på vägen flera gånger. Efter 7 timmar var vi äntligen framme i Simrishamn där vi åkte in och hämtade nyckeln till gården vi skulle bo på. När vi kom fram till gården blev Smilla och jag tokiga av lycka. Medan husse och matte lastade ur bilen sprang vi runt gården, in på gården och rakt genom huset med en massa rum i fil och sedan runt gården ett varv till.

När bilen var tömd satte vi oss utanför gården och bara njöt av den fantastiska utsikten. Åt vilket håll vi än spanade så såg man bara öppna landskap. Smilla och jag suckade och konstaterade, vad vackert det är i vår hembygd.


1 kommentar: