söndag 19 april 2009

Äntligen tillbaka!!!

Äntligen kom husse och matte hem igen efter en hel veckas semester i Athen!
Smilla och jag och tant Jackie blev tokglada och husse och mattes brallor luktade lite avgaser, friterad bläckfisk, fetaost och en massa andra konstiga grejer.
I och för sig har Smilla och jag haft det jättebra hos våra kusiner Ava och Hanna och vi har sovit hos deras lillmatte Nelly som har tagit hand om oss jättebra.
Husse och matte berättade att i Grekland springer hundarna lösa på gatorna och ingen verkar bry sig om dem riktigt.

Men den här hunden bodde i Plakan nedanför Akropolis och var både nytvättad och hade egen vattenskål. Kolla in det coola halsbandet!


Och den här valpen snackade husse med på strandpromenaden på Egina.

Så nu är allt som det ska igen, idag har vi varit ute och sprungit i vår egen skog och där träffade vi två tokstora hästar. Fast Smilla sa att man ska passa sig för att springa framför dem för att de kan bitas och inte heller ska man springa bakom dem för de kan sparkas. Så hur ska man snacka med en häst egentligen??!!

3 kommentarer:

  1. ÄNTLIGEN! Ni anar inte hur er jobbiga uppfödare har tjatat om att ni inte bloggar för ni är på semester!!! Hoppas ni haft det bra, är inte ett dugg avundsjuk...no no...
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Instämmer med föregående kommentar. ÄNTLIGEN! Vi höll på att bli deprimerade. Brossan Puh från Asarum skall vara här veckan ut. Han är jätterolig. Matte jobbar mycket med honom och hon säger att han är duktig. Vi andra är också duktiga.
    Välkomna hem.

    SvaraRadera
  3. Husse och matte tackar för alla välkomsthälsningar. Jättekul att mamma ska ha valpar igen! Husse, matte å smilla å jag kommer ju att vara i Skåne v. 26-27 å då kanske det finns möjlighet att gå glutta på mina syskon...?

    SvaraRadera