tisdag 27 juli 2010

Smilla och Hobbe hos doktorn


"Okej..., det här är lite läskigt. Vad ska vi göra här, matte? Varför stack den där tanten mig i rumpan? Hörrni, det börjar snurra lite i kolan!"


Hobbe somnade snabbt och röntgen gick jättebra. En tagning på höfter och armbågarna sedan var det klart. Som vanligt när det gäller Hobbe så gick allt jättelätt utan några problem. Det enda var att det tog en bra stund innan herr Hobbe ville vakna igen. Han sov väldigt skönt.


När Smilla steg in på Bagarmossens sjukhus tog man emot henne som en rockstar. Alla var glada att se henne igen. Och hon var också jätteduktig när de tog blodprov på henne. Men hon bevakade husse hela tiden och släppte honom inte med blicken en enda sekund så att han inte skulle kunna lämna henne där. Hon var jättelycklig när hon fick följa med husse och hoppa in i bilen och åka hem igen.


Och Hobbe ville bara sova...


Smilla tyckte det var jättespännande med alla hundar och katter som väntade i väntrummet. Om man bara stäcker sig så långt man kan så kanske man kommer åt och nosa på hunden som står vid nästa kassa.


Hobbe var jättetrött hela eftermiddagen efter det att vi kom hem. Och har man varit så duktig och är så söt får man sova ut i husses säng.


Han sov tungt i flera timmar och på kvällen när han steg upp gick han omkring och pep så där som han gjorde när han var lite. Sötnosen! Vi har inte fått svaren på blodprovet ännu men veterinären var jättenöjd när hon såg hur pigg och glad Smilla var så vi utgår ifrån att det var bra.

2 kommentarer:

  1. Vicka coola röda benvärmare!!!
    Hoppas att plåtarna visar utmärkta höfter o armbågar. Kan vara värt att bli nersövd när man sen får sova i sängen...

    SvaraRadera
  2. Å så glad jag blir för Smillas skull och äntligen är lillpågen röntgad. Jaha, nu blir det i vanlig ordning, på morgonen har Hobbe HD, till lunch har han fått ED och till kvällen PRA. Göta Petter så nervöst det är att vänta på resultatet. HUA!!

    SvaraRadera