lördag 16 januari 2010

Släktträff hemma hos Pelle





Innan vi berättar om släktträffen måste vi berätta om hur veckan här nere i Skåne har varit. I tisdags åkte vi till Mölle, ni vet "Mölle by the Sea" som Povel Ramel sjöng om. Det var hur vackert som helst men Smilla och jag tyckte det vara roligare att kana i snön än titta på utsikten.





Så gott som varje morgon har vi tagit vår morgonpromenad längs med havet. Helt otroligt härligt. Kilometer efter kilometer av öde sandstrand. Bara vi och havet. Fantastiskt!




Vi är världens lyckligaste labradorer!



Matte tyckte det var lite kallt men även hon njöt av havsluften.




När vi varit ute hela dagen eldade vi i kaminen och myste inomhus. Medan husse och matte läste eller såg en bra film låg vi på vår filt och sov med ett leende på läpparna. Skåne är bra skönt!




I dag var det då den stora dagen. I dag åkte vi hem till självaste Pelle Erövraren och hans husse och matte. Vår mamma Isa och våra syrror Curry och Dumlan var också med så det var en riktig släktträff. Gammelmattes andra labbe Chillie fick vara hemma för hon ska valpa i början av februari. Först släpptes vi lösa på Pelles bakgård och där lekte vi massor med varandra. Där fanns även alla Pelles roliga leksaker som fotbollar, en pipegris och en grytlapp!



Dumlan hittade Pelles julklapp, en pipande liten gris som hon vägrade släppa greppet om fast vi allihopa jagade henne runt runt. Bus-Dumla!




Sen blev det släktfoto. Längst till vänster sitter jag och Smilla, sedan Curry, mamma Isa, farbror Pelle och Dumlan.




Mänschorna verkad också ha kul. Dom fikade på nybakade frallor med ost och pålägg och drack kaffe och te som Pelles husse Peter och matte Anna hade fixat.



Sen fick vi leka med Pelles spel. Här kollar Anna in så att jag vinner!




Å här hjälper hon Smilla på traven.



Dumlan är bara 8 månader så hon fattade inte spelreglerna riktigt. Så hon fick poängavdrag för att hon försökte bita i spelet.




Ett jättetack till Anna, Peter och Gammelmatte Birgitta som ordnad en kanonrolig släktträff! Hjärtligt välkomna hem till oss när ni kommer till stockholmstrakten!

2 kommentarer:

  1. ,Vi tyckte också det va roligt och vi kommer gärna hem till er.

    SvaraRadera
  2. Tack själva för en jättehärlig eftermiddag! Grannarna undrade om jag öppnat hunddagis, hahahaha!
    Måste bara säga att "rumporna i vädret" bilden är så rolig, skrattar varenda gång jag ser den!

    SvaraRadera