fredag 1 januari 2010

Nyårsparty



Vi var på nyårsparty igår. Vi var 27 personer och tre labbar som samlats för att ta emot det nya året hemma hos Hasse. Vi hade verkligen jättetrevligt från början till slut. Matte envisades med att fotografera som vanligt så nedan får ni se ett urval av de bilder hon tog. Killen som sticker in nosen i bilden heter Albin och är en större linslus än jag.



Qunitus och jag var på riktigt partyhumör. Vi vaktade buffébordet noga och höll oss i närheten uti fall att det skulle trilla ner något på golvet.




Det gjorde Smilla också. Hon hade minsann inte tid att sitta still när matte skulle fota oss. Sekunden efter denna bild togs stod hon vid buffén igen och vaktade.




Johanna och Robert njöt av maten - och varandra. Sötnosar!



Emil och Therese njöt av glassbomben och varandra de också.




Här har ni självaste värden i smoking ätandes glassbomb. Det måste vi nämna. Glassbomben var gjord av Ammie och Hasse. Den var fantastisk! Sade de... Vi labbar fick ju inget... Bara lite. Men jag har lovat att inte tjalla vem som gav oss glass. Och nu när jag ändå håller på att bekänna så kan jag även bekänna att vi fick varmkorv vid vickningen. Sssshhh... Säg inget till matte.



Sedan tyckte värden att vi behövde återuppleva barndomens festlekar. Penna i flaska... Väldigt intressant att se en massa medelålders tjänstemän lek med stor entusiasm. Vi höll på att skratt ihjäl oss. Människor...



Det var jättemysigt att bara sitta och prata och catch up medan vi väntade på tolvslaget.




Hmmm... Vår husse och Qunitus husse ser ut som de har något i kikaren. Hmmm...



Minuterna innan tolvslaget demonstrerade värden att han saknar champagne. Katarina sprang till hans räddning och fyllde på hans glas och alla andras.




Här fyller hon på Elisabeths glas. Och Elisabeth ser väldigt nöjd ut. Nu kan klockan slå för nu är vi redo!




Ammie och Hasse skålade och önskade alla ett gott nytt år. Vår husse och matte och vi labbar önskar er alla detsamma. Och tack Hasse och Evakarin för en jättetrevlig nyråsfest! Den var väl organiserat som vanligt. Gott nytt år!

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År på er allihopa!
    Ni ser ut att ha haft en trevlig fest. Det var knappt någon som tappade något härhemma heller... Buuuu!

    SvaraRadera