fredag 25 juni 2010

Samling vid pumpen



I morse väckte Hobbe och Smilla husse och matte tidigt och så begav vi oss iväg på en motionsrunda. Husse gick i rask takt tillsammans med Smilla. Hon måste fortfarande ta det lite lugnt. Hennes kondition måste byggas upp igen och det ska göras sakta. Och matte och Hobbe joggade ett stycke före.



Även fast det var tidigt så hade det redan hunnit bli ganska varmt... När vi kom tillbaka till gården så drack vi massor av vatten allihop.




Hobbe älskar att dricka vatten så att det går höga vågor i skålen.




Och sen går han iväg med munnen full av vatten droppandes runt hakan. Sen går han gärna och lägger den söta men blöta hakan i husse eller mattes knä... vilket är mindre skoj.



Smilla är inte bättre hon heller. Hon dricker också så att vattnet hamnar överallt.




Efter motionsrundan somnade Smilla en stund. Hon har tappat mycket av sin kondition p.g.a. blodförgiftningen så efter varje kraftansträngning så måste hon ta igen sig. Men, konditionen blir bara bättre och bättre för varje dag som går.
I dag är det midsommarafton så vi ska iväg till Anders och Lena och fira midsommar tillsammans med dem på deras gård som ligger 5 km bort i Hannas. Det berättar vi om imorgon. Glad midsommar till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar