måndag 1 mars 2010

Fjollträsket



Tjena! Hobbe här. Jag vill bara hålla er uppdaterade om vad som har hänt i helgen och berätta att själv har jag, syrran och mina ledare varit upp i Fjollträsket både lördag och söndag. Vi skulle tränas socialt sade matte men den egentliga anledningen var att det skulle fikas.



Husse drog med oss till sitt favvo ställe "Johan & Nyström" för att de har, enligt husse, världens godaste java. Han köpte med sig två olika sorters kaffe och två olika sorters tea. Ett av kaffesorterna heter, håll i er, "Holy Moses". Fjolligt? You bet! Men gott var det tyckte husse.




Här ser ni husse stå i djup koncentration när han håller på att välja kaffet han ska köpa.




Vi fick vänta utanför... De hade inget fika åt oss... Världens bästa fik? Pytsan heller! Utanför "Johan & Nyström" träffade vi en jättemysig liten tjej som heter Alice. Hon tyckte vi var jättespännande.




Och vi tyckte hon var jättespännande, så spännande att jag gav henne en stor puss. Mitt i plytet.



Efter fikat gick vi vidare till Vasaparken. I Vasaparken finns en rastgård för hundar där vi fick springa lösa en stund. Där träffade vi två äldre goldenherrar som var 10 resp. 11 år gamla. Trots deras beundransvärda ålder ville de gärna leka med oss. Bäst vi roade oss med goldenherrarna så kom en Shiba in i rastgården som satte fart på oss alla. Hon sprang först och vi andra efter. Vi höll på att försöka komma ikapp henne hur länge som helst men hon var jättesnabb och smidig. Snacka om att vi hade kul! Efter rastgården flanerade vi runt lite i Vasastaden och på eftermiddagen åkte vi hem för att njuta av en kopp "Holy Moses". Och det var precis vad husse sade efter första zippen: "Holy Moses vad gott!"

1 kommentar:

  1. Hade han ingen fika till er???!!! Vet inte er husse om att han har labradorer till husdjur??? Buuuuuuuuuu!!!

    SvaraRadera