lördag 26 december 2009

Jullabbar



Vi gillar julen. Vi har fått massor av tuggisar i julklapp och vi har varit på massor av kalas. På julafton var vi först ute i skogen med husse på en jättelång promenad medans matte åkte iväg och jobbade på förmiddagen. När matte kom hem åkte vi till mattes syrra och hennes familj och doppade i grytan. Våra kusiner Hanna och Ava hade fått jätteroliga julklappar som vi lajade med hela eftermiddagen. Resten av kvällen var vi hemma bara vi tillsammans med matte, husse och tant Jackie. Dagen där på väcktes vi kl. 5.00 för vi skulle följa med matte till jobbet. Husse gnällde lite men vi flög upp och var redo för avfärd två sekunder efter vi gått upp ur korgarna. Det var så sagolikt vackert ute när vi åkte på folktomma vägar till Torsåker. Det var som om vi förflyttats in i Astrid Lindgrens saga " Barnen i Bullerbyn". När matte jobbat klart åkte vi hem igen och åt en fantastisk julfrukost. På eftermiddagen åkte vi iväg till vår bästis Quintus och åt middag.



I dag har vi en lat-dag. Husse har varit ute med oss i skogen och sedan har vi lekt utomhus hela förmiddagen. Nu håller husse på och värmer upp glöggen. Ja, bättre än så här kan det faktiskt inte bli.
God fortsättning på julen och gott nytt år till er alla! Speciellt till farbror Pelle med familj och Curry med familj.

2 kommentarer:

  1. Vi önskar detsamma till er.

    SvaraRadera
  2. God fortsättning och gott slut till er allihopa! Matte har tagit datorfria dagar, därav den usla uppdateringen på bloggen. Men vi skriver snart igen!
    Ha det gott!

    SvaraRadera