lördag 8 oktober 2011

Cykeltur

Vi har upptäckt en aktivitet som vi alla kan göra tillsammans och som Hobbe och Smilla fullkomligt älskar, nämligen att cykla. Eller rättare sagt husse och matte cyklar och Smilla och Hobbe springer.



Det har varit en utmaning att hitta något som Hobbe tycker är roligt, som han inte tappar intresset för efter en stund och cykla var grejen som fattats i hans liv.



Båda älskar att springa allt vad de orkar och att riktigit få sträcka ut sig i sprången. De springer inte så hela tiden förstås. Men titta på bilden! Man kan riktigt se hur de nästan ler av lycka när de får sträcka ut sig ordentligt. När vi kommer hem dricker de vatten och sedan sätter de igång och busar medan husse och matte sitter och flåsar och är helt slut. Men så har de ju fyra fötter vilket gör att de är snabbare än vi. Vi kan väl skylla på det åtminstone...

1 kommentar:

  1. Åh, så härligt det ser ut. Vi tycker också om den sorten av motion men vi måste vara kopplade. En och annan bil, kanin och för att inte tala om katt, kan ju dyka upp och då har vi glömt cykeln.

    SvaraRadera