lördag 1 januari 2011

Gott nytt år!


Igår firade vi in det nya året tillsammans med nära vänner. Vi åt supergod mat som vi fixat tillsammans. Så ska det vara när man lämnar ett år för att träda in i ett nytt.


Vi hade storfrämmande från Brasilien. Amanda och Gabbi hade kommit till Sverige för att fira jul och nyår tillsammans med pappas släkt. Höjdpunkten för dem var att vi labbar skulle vara med och fira nyår. De hade inte pratat om något annat de sista dagarna än att det skulle vara med tre hundar på kalaset. Häftigt! Barn och labbar dras till vår husse. Vi älskar honom helt enkelt. Vet inte vad det är han gör. Men han är bara bäst!


Husse tillsamman med sötnosen Amanda.


Och busiga Gabbi som skulle torka av näsan på husse. Den var inte tillräckligt ren tyckte hon.


Mamma Rosiannes famn är en trygg hamn när det är mycket folk runt omkring en.


Amanda njöt av att vara nära oss labbar. Hon sov till och med på golvet tillsammans med oss.


Snacka om att vara trygg trots att det smälldes smällare och fyrverkerier utomhus hela tiden. Det är inte mycket som upprör oss labbar. Vi är världens coolaste.


När det var dags att skåla in det nya året så stannade vi labbar inomhus tillsammans med våra hussar. De ville inte att vi skulle utsättas för en massa smällare i onödan även fast vi är världens coolaste.

Hasse och Elisabeth står redo med champangen.


Elisabeth serverar gänget inför tolvslaget.


Skål, säger Josefine och Ammie! Skål för det nya året! Och skål för Josefine som ska åka till Australien och plugga 1,5 år!


Tänk vilket äventyr för dessa två små töser att få uppleva en riktig vinter! Något som deras kamrater hemma i Brasilien aldrig gjort. De har aldrig ens sett snö. Amanda och Gabbi har nu åkt pulka och lekt i snö i två hela veckor. Det blir något de kan berätta för kompisarna där hemma i Sao Paulo.


Gott nytt år till alla våra vänner! Hoppas 2011 blir ett riktigt bra år för oss alla!

1 kommentar: