lördag 25 december 2010

Julafton


Det har varit en extremt häktisk period sedan vi kom hem från Österlen. Husse och matte har tokjobbat och hunnit med att var både förkylda och magsjuka. På julaftonsmorgonen var vi alla på samma plats samtidigt och dessutom friska. Otroligt! Vi åkte hem till mattes syrra för att äta lunch med släkten. Hobbe placerade sig vid julgranen för att kolla in alla paketen. Man vet ju aldrig den kan ju vara något som är till honom.



Asta förbereder jullunchen medan matte och hennes syrra ser på. "Vi får inte glömma den laktosfria gräddfilen", säger hon med emfas. Sedan var allt klart.


Och vi satte oss till bords och blev sittande där till långt över klockan 15.00. Så vi missade faktiskt Kalle Anka. Hädelse!


Smilla och Hobbe var rätt placerade. Det brukar trillade ner saker på golvet när man sätter sig vid morfar. Det blev en trevlig jullunch med lagom mycket mat och trevlig stämning. Matte och hennes syrra skulle iväg och jobba så vi bröt upp framåt kvällen. Sedan var vi hemma och hade det mysigt tills matte och husse gav sig iväg för att matte skulle jobba. Smilla och Hobbe var tacksamma över att de fick stanna hemma och sova. Det hade varit en lång dag med massor av bus. God fortsättning på julen allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar