lördag 13 november 2010

Frackmiddag eller fårskinnstofflor?


Husse åkte iväg på en frackmiddag i Stockholm medan vi andra åkte iväg för att jobba. Matte skulle ha ett dop och en vigsel. Ni ser hur vi har det! En del av oss (läs husse) är på högtidliga middagar och vi andra (läsa Smilla, Matte och Hobbe) sliter och släpar. Var finns rättvisan i det här!? Jag bara undrar!


Efter dopet åkte vi till mattes kontor en stund. Matte jobbade undan en massa saker så att hon ska kunna vara ledig på måndag. Smilla och jag passade på att ta oss en liten tupplur. Det tar faktiskt på krafterna att ha ett dop! Faktiskt! Sedan åkte vi till ett slott och hade vigseln. Det blev jättefint. Själva vigseln hölls i en jättefin sal med massor av levande ljus tända och en brasa som knastrade i bakgrunden.

Efter det åkte vi hem och drog på oss fårskinnstofflorna och gjorde i ordning en kopp te och bara najsade. Vem vill gå på frackmiddag när man kan najsa efter en hård arbetsdag?

2 kommentarer:

  1. Hej! Så mysigt ni har det! Vi tävlade alla 3 i rally idag. Mossan vann! Sen lekte vi med morbror Pelle i leran och sen, nu kommer det värsta, blev vi spolade med Pamelas trädgårdsslang så att folket kunde ta i oss och efter att vi fått mat fick vi sitta och vänta i bilarna när vissa andra grillade och åt potatisgratäng (mumsigt). Nu är vi hemma och då åkte vi på shamponering!! Jaja, vi myser i soffan nu. Skööönt! Vi längtar efter er!

    SvaraRadera
  2. Fårskinns tofflor är ju goda... ;)

    SvaraRadera